Ήρθε η ώρα

Φίλοι και φίλες,

Ήρθε η ώρα να ξεκαθαρίσει το πολιτικό τοπίο. Ήρθε η ώρα η Ελλάδα να επιλέξει ποιος θέλει να μας κυβερνήσει για τα δύσκολα χρόνια που ήρθαν και έρχονται.

Γνωρίζω ότι το κριτήριό σας είναι αλάνθαστο. Γνωρίζω ότι την αλήθεια την διαισθάνεστε, δεν χρειάζεται να τη φωνάξεις. Γνωρίζω ότι την ειλικρίνεια και την τόλμη την επιβραβεύετε.

Στα χέρια σας δεν κρατάτε ένα προεκλογικό έντυπο γεμάτο «ΘΑ», αλλά το μέλλον του τόπου μας. Το μέλλον που μας αξίζει, τις προοπτικές ανάπτυξης που μπορούμε και πρέπει να διεκδικήσουμε σε μια νέα, περήφανη πορεία.

Η αγάπη μου για την Αχαΐα, η πίστη μου στους ανθρώπους της, η βαθιά μου γνώση των αναγκών της περιοχής, η ανάγκη ανανέωσης προσώπων στην πολιτική ζωή, με οδήγησαν στην απόφασή μου να αγωνιστώ για να αναδείξω τις τεράστιες δυνατότητές μας και να παλέψω για την πρόοδο του τόπου μας.

Είμαι αισιόδοξος γιατί πιστεύω σε αυτόν τον τόπο και τους ανθρώπους του. Γνωρίζουμε τα προβλήματα, έχουμε σχέδιο, έχουμε λύσεις, πιστεύουμε και επενδύουμε στις δυνάμεις μας, στις δυνάμεις της πατρίδας μας και των πολιτών της.

Είμαι αισιόδοξος. Όπως πρέπει να είναι η νέα γενιά. Πιστεύω σε αυτόν τον τόπο. Όπως οι νέοι πιστεύουν στα όνειρά τους. Θέλω να είμαι στην πρώτη γραμμή μάχης, στην υπηρεσία του πολίτη, στο πλάι κάθε νέου που αγωνιά για το μέλλον του.

Γιατί πιστεύω στα συγκριτικά μας πλεονεκτήματα, γιατί μπορώ να παλέψω για την πρόοδο του τόπου μας. Έχω πίστη στη χώρα μου και στις δυνάμεις μου. Έχω την όρεξη, έχω την τόλμη που μου δίνουν τα νιάτα για να τα καταφέρω.

Η Ελλάδα σταματά σήμερα να είναι δέσμια του παρελθόντος και των λανθασμένων επιλογών της. Η Ελλάδα σήμερα ωριμάζει- Επενδύει στους νέους για το μέλλον που τους ανήκει! Το μέλλον μας είναι στο χέρι του κάθε Έλληνα, της κάθε Ελληνίδας! Είναι ώρα ευθύνης για όλους μας!

Ζητώ την ψήφο σας γιατί λέω τα πράγματα με το όνομά τους, γιατί θέλω να αγωνιστώ στο πλάι σας. Ζητώ την ψήφο σας γιατί ΘΕΛΩ και ΜΠΟΡΩ να σας κοιτώ στα μάτια.
«Ο πολιτικός δεν οραματίζεται το μέλλον… το πραγματοποιεί!
Σήμερα!…….. Τώρα!»’
Γιατί η Ελλάδα μπορεί, γιατί εμείς μπορούμε! Γιατί η ΕΔΕΜ δεν είναι μια ουτοπία γιατί η ΕΔΕΜ είναι η Ελλάδα στην πιο αγνή και γνήσια εκδοχή της.

Γιατί η ΕΔΕΜ είναι Tώρα.

Γιατί η ΕΔΕΜ είναι Εδώ.

Γιατί η ΕΔΕΜ είσαι Εσύ!