Δεν βλέπουν, δεν ακούν, δεν μιλούν!

Tελικα είναι απίστευτο πόσοι κωφάλαλοι κυκλοφορούν στα κόμματα εξουσίας στην ελληνική επικράτεια. Κάνεις δεν βλέπει και κανείς δεν ακούει.

Εξαιρετικά απορημένοι…. η πολύ λίγο συμπαθής τάξη των επαγγελματιών πολιτικών για τις συναλλαγές που λέγεται ότι έγιναν ώστε να πραγματοποιηθούν πολιτικές μεταγραφές στρατηγικής αξίας.

Δεν έτυχε να δουν , δεν έτυχε να ακούσουν και συνεπώς δεν είναι δική τους δουλειά να μιλήσουν. Οπότε ήταν άκρως εξηγήσιμες οι δραστηριότητες των διαφόρων ανεξάρτητων βουλευτών να βρουν ιδεολογική σκέπη στον Πρωταθλητή μεταγραφών ποτάμι αλλά και των βουλευτών που άνηκαν σε κόμματα όπως ΠΑΣΟΚ – ΔΗΜΑΡ- ΑΝΕΛ να βρουν ιδεολογική σκέπη στην ΝΔ και τον Σύριζα. Ξαφνικά βρήκαν τον Πολιτικό αρχηγό που τους εκφράζει!!! Που μόνο με αυτόν μπορεί να σωθούμε!!! Έτσι ξαφνικά το κατάλαβαν!!!! Σαν τον Άδωνη ρε παιδί μου!!!! Και τυχαία βέβαια είναι σε προνομιούχες θέσεις στα ψηφοδέλτια!!!!

Κρίμα!!

Τέτοια ταλέντα Πολιτικών είναι κρίμα να σπαταλιούνται στην Ελληνική πολιτική σκηνή……

Υ.Γ Ο Πατέρας μου που ήταν και είναι Έντιμος άνθρωπος , μου είχε πει ένα πράγμα… Μην κάνεις παρέα με ανθρώπους που γλείφουν εκεί που φτύνουν… Είναι επικίνδυνοι γιατί δεν ξέρουν την λέξη τιμή και υπόληψη… Και ο φτωχός οικοδόμος που δεν τελείωσε ούτε το δημοτικό… Έχει δίκιο!!