Την Κυριακή 25/01 ψηφίζουμε Ε.Δ.Ε.Μ.

Η προσπάθεια της Ε.Δ.Ε.Μ. συνεχίζεται με αμείωτη ένταση! Τις τελευταίες ημέρες προχωρήσαμε ανοδικά, καταφέρνοντας να πραγματοποιήσουμε εμφανίσεις και παρεμβάσεις σε Κεντρικά Τηλεοπτικά Κανάλια και Ραδιοσταθμούς στην Αθήνα και στις υπόλοιπες Περιφέρειες της Ελλάδος.

Όλα αυτά είναι αποτέλεσμα σκληρού αγώνα και επιμονής στον στόχο μας, να παρουσιάσουμε και να μεταδώσουμε μια ολοκληρωμένη Πρόταση στο Εκλογικό Σώμα μέχρι την Κυριακή 25.01.2015 σε Πανελλαδικό επίπεδο, που θα τους οδηγήσει σε μια νέα ημέρα την Χώρα και τον κάθε Πολίτη αυτής. Στην προσπάθεια μας αυτή βρεθήκαμε αντιμέτωποι με ένα οργανωμένο και παλαιοκομματικό Σύστημα, το οποίο επιτάσσει μια διαφορετική προσέγγιση για την προβολή των νέων κομμάτων, προκειμένου να καταφέρουν να ξεχωρίσουν ως αυτόνομες οντότητες δημοσκοπικά μέχρι την ημέρα των Εκλογών, ξεφεύγοντας από την κατηγορία ‘Λοιπά Κόμματα’. Βεβαίως όλα θα μπορούσαν να  τακτοποιηθούν και θα εξέλειπαν εάν κάθε πραγματικά νέο κόμμα μπορούσε να προσφέρει το προβλεπόμενο βαρύ αντίτιμο που θα του εξασφάλιζε μια πιο προσεγμένη δημοσκοπική διαχείριση.

Εμείς όμως ως Ε.Δ.Ε.Μ αντισταθήκαμε σε αυτή την τακτική, προτιμώντας να διαθέσουμε όλες τις δυνάμεις μας, ώστε να πείσουμε για την σοβαρότητα της τοποθέτησής μας, ένα προς ένα τα Κανάλια, τους Δημοσιογράφους των Σταθμών και τα Δίκτυα.  Και αυτή η προσπάθεια τελικά απέδωσε, δίνοντας μας την δυνατότητα όχι μόνο να εξασφαλίσουμε την προβολή πρώτα σε τοπικά Περιφερειακά Μέσα, αλλά και στην συνέχεια να επιτύχουμε την προβολή μας και σε Κεντρικά Δίκτυα πανελλαδικά σε ώρες και Ζώνες Υψηλής Τηλεθέασης.

Η ανταπόκριση σε αυτή την προσπάθεια, δημιούργησε ειδικά τις τελευταίες ημέρες ένα δυναμικό ρεύμα πανελλαδικά για την Ε.Δ.Ε.Μ. και κατέδειξε ότι τόσο οι άνθρωποι του Τύπου, αλλά και γενικότερα οι Έλληνες Πολίτες επιθυμούν πραγματικά να ακούσουν μια ξεχωριστή Πρόταση με Αρχή, Πρόγραμμα και Στόχο, η οποία προέρχεται από ανθρώπους άφθαρτους Πολιτικά.

Αυτή την στιγμή, οι κυλιόμενες δημοσκοπήσεις που έχουμε στην κατοχή μας, δημοσκοπήσεις που βρίσκονται και στην κατοχή Τηλεοπτικών Σταθμών και Δικτύων, καταδεικνύουν ένα ποσοστό δυναμικής στην Ε.Δ.Ε.Μ. σε επίπεδο Επικρατείας, που με την προσπάθεια των τελευταίων ημερών προσεγγίζει πλέον την μεγαλύτερη έκπληξη στην νεότερη Πολιτική Ιστορία της Ελλάδας!

Δεν σταματούμε εδώ, εντείνουμε τον αγώνα μας και ζητούμε την στήριξη σας για να πραγματοποιήσουμε την Κυριακή 25.01.2015 το μεγαλύτερο θαύμα των τελευταίων ετών σε πολιτικό επίπεδο για την Ελλάδα και τους Πολίτες της.

Επικοινωνήστε το παντού!