Δελτίο Τύπου 10/09/2017

Θεσσαλονίκη, 10 Σεπτεμβρίου 2017

Απόστολος Πόντας: «Η Θεσσαλονίκη είναι μια από τις μεγαλύτερες παρακαταθήκες της χώρας και μια από τις μεγαλύτερες της ευκαιρίες.»

Απόστολος Πόντας: << Η επόμενη ημέρα πρέπει να βρει την Πόλη πρωταγωνίστρια>>

Περιοδεία στην πόλη της Θεσσαλονίκης πραγματοποιεί ο υποψήφιος για την προεδρία του νέου διευρυμένου φορέα της κεντρο-αριστεράς Α.Πόντας, προκειμένου να παραβρεθεί στη Διεθνή Έκθεση αλλά και να ενημερώσει τους πολίτες της Βόρειας Ελλάδας για το πολιτικό πλαίσιο και τους λόγους της υποψηφιότητάς του.

«Η Θεσσαλονίκη είναι μια από τις μεγαλύτερες παρακαταθήκες της χώρας και μια από τις μεγαλύτερές της ευκαιρίες», δήλωσε στην πολυπληθή ομάδα διαχείρισης της υποψηφιότητας στη Βόρεια Ελλάδα, την οποία συντονίζουν οι Φένια Κλίάτση, Βασίλης Εμμανουηλίδης, Αλέκος Παπαδόπουλος, Κώστας Χολίδης και Βασιλική Τσιακοπούλου.

Από το απόγευμα του Σαββάτου ο Α.Πόντας συναντά τοπικούς φορείς και προσωπικότητες της πόλης. «Στόχος μας να ενώσουμε και να κάνουμε πιο πλούσιο τον διάλογο στο δρόμο προς το Συνέδριο» απάντησε σε τηλεοπτικά κανάλια και ραδιοφωνικούς σταθμούς.

Επιπλέον αναφερόμενος στην επόμενη ημέρα και τους στόχους που πρέπει να επιτευχθούν επεσήμανε ότι η Θεσσαλονίκη οφείλει να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο και να καταστεί πρωταγωνίστρια στα Βαλκάνια. Και αυτό συνέχισε, θα γίνει με τη συμμετοχή των νέων και καινοτόμες πολιτικές.

Στην περιοδεία του τον συνοδεύουν μεταξύ άλλων ο Επικεφαλής Διαχείρισης της Υποψηφιότητας του Νίκος Ιωσήφ, ο ΓΓ της Ε.Δ.Ε.Μ. Κωνσταντίνος Παπαγιαννάκης, η Υπεύθυνη του πολιτικού του γραφείου Γωγώ Καζά και οι στενοί του συνεργάτες Νίκος Μπαλοδήμος και Νάντια Σαλμάν.